Póker

2010.03.10. 14:06

EPT Berlin: Kevin MacPhee győzött a rablás után

<p>A European Poker Tour Berlin pókerverseny kirablása után folytatódott a verseny. A még soha nem tapasztalt események után helyreállt a rend és Kevin MacPhee nyerte a főversenyt.</p>

A rablás következtében teljesen összekavarodtak a zsetonok az asztalokon, mivel a játékosok pánikszerűen kirohantak a teremből és nem törődtek a zsetonkupacokkal, amik a lökdösődés következtében összedőltek és összekeveredtek. A versenyigazgatóság próbálta a kamerák és az osztók segítségével megállapítani, kinek mennyi volt a zsetonja a rablás előtt, de ahol ezt nem tudták ellenőrizni, ott a játékosok becsület szavát kérték, és annyi zsetont adtak amennyit a még versenyben lévők mondtak.

Videó a rablásról >>>

A győztes, Kevin MacPhee 29 éves amerikai játékos lett végül, aki 1 millió eurót (267 millió forintot) zsebelt be a győzelmével.
A torna végeredménye:
1. Kevin MacPhee €1.000.000
2. Ilari Tahkokallio €600.000
3. Marc Inizan €350.000
4. Artur Wasek €280.000
5. Ketul Nathwani €210.000
6. Marcel Koller €165.000
7. Marko Neumann €120.000
8. Nico Behling €72.000
Te szereted a pókert? Igen? Akkor csatlakozz a póker online világához, a világ pókereseihez! Lépj be a ’The Great Flop’-ba (www.thegreatflop.com), a pókerjátékosok közösségi oldalába. Itt megismerkedhetsz új emberekkel, új barátokat, kapcsolatokat szerezhetsz! Tölts fel képet magadról, írd le véleményedet a fórumban, vagy akár saját naplót (blogot) is vezethetsz! Nézegesd a legjobb póker  videókat! Akár klubok is regisztrálhatnak, és hirdethetik programjaikat a megfelelő fórumban, ne feledd www.thegreatflop.com!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!