Ózd hírei

2018.01.01. 17:40

Tizenkilenc perccel éjfél után

Ózd - 2800 grammal és 48 centivel született Borsod-Abaúj-Zemplén Megye első babája.

Ózd - 2800 grammal és 48 centivel született Borsod-Abaúj-Zemplén Megye első babája.

Éjfél után tizenkilenc perccel született meg az új esztendő első megyei babája Ózdon. Váradi Melina természetes úton látta meg a napvilágot az Almási Balogh Pál Kórházban. Dr. Khalid Bushra, az egészségügyi intézmény főorvosa érdeklődésünkre elmondta: a 18 esztendős anyukát Szilveszter napján, a késő délelőtti órákban szállították be a kórházba, majd hosszú órákat töltött a szülőszobán. Tizenhárom órás vajúdás végén, valamivel éjfél után adott életet az egészséges újszülöttnek.

Váradi Melina 2800 gramm súllyal és 48 centivel született, a fiatal pár első gyermekeként.

- Nagyon örülünk a kislányunk érkezésének – fogalmazott kórtermi ágyán Bogdán Vivien, az újszülött édesanyja. – A komoly fájások még 2017 utolsó napján jöttek, ezért a mentő gyorsan beszállított a kórházba. A vajúdásban nagyon elfáradtam, de rendkívül boldogok vagyunk az élettársammal együtt. Arlóban élünk, bízom benne, hogy semmi akadálya nem lesz annak, hogy néhány napon belül hazamehessünk a kórházból. Különleges érzés, hogy Melina a 2018-as év első babája, ez talán végigkíséri majd az egész életét.

- ÉM-ME -


[related-post post_id="3724009"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!