Ózd hírei

2016.11.06. 13:47

ÓAM-Ózdi KC: győzelemmel debütált az új eredményjelző

Ózd - Az őszi idény utolsó fordulójából előrehozott mérkőzést nyert meg az ÓAM-Ózdi KC csapata.

Ózd - Az őszi idény utolsó fordulójából előrehozott mérkőzést nyert meg az ÓAM-Ózdi KC csapata.

Az NB I/B-s bajnokság 13. fordulójában a Lajosmizse december 17-én látogatott volna Ózdra, ám akkora sportcsarnok pályafelújítása zajlik majd, ezért a két csapat megegyezett abban, hogy a bajnoki szünetben játssza le a találkozót. A szombat esti hatvan perc a piros-kékeknek sikerült jobban, hiszen hétgólos félidei vezetés után végül néggyel győztek az alföldiekkel szemben.


Jegyzőkönyv

ÓAM-Ózdi KC – CYEB Mizse KC

22-18 (13-6)

Ózd, 400 néző. V.: Medve R., Tarnavölgyi G.

ÓAM-Ózdi KC: LOSONCZI – SZABÓ T. (4), HARKÓ (6), Horváth Sz. (3), Csépányi G. (1), Fekete L. (3), Lestál M. (2). Csere: Tóth K. (k), Nyeste B. (2), Nyitrai J. (-), Kóródi K. (-), Menyhárt M. (-), Répási N. (1), Nagy P. (-), Koós D. (-). Edző: Szakál György.

CYEB Mizse KC: Lengyel – Veszelszki Zs. (1), Szajbert (1), BENKE V. (8), Szórád (-), Scheuring B. (-). Takács B. (4). Csere: Istvanoszki (k), Nagy L. (k), Kovács F. (-), Bán A. (2), Drabant A. (1), Feró R. (1), Talmácsi Á. (2), Nyitrai G. (-). Sebestyén (-). Edző: Avar György.

Kiállítások: 6, ill. 14 perc

Hétméteresek: 3/2, ill. 2/2

Szakál György: - Nagyon örülök a győzelemnek. Felkészültünk az ellenfélből, és 45 percig teljes mértékben megvalósítottuk az elképzeléseinket. Jól védekezett a csapat, és a Lajosmizse kapuja előtt is eredményesek voltunk. Az utolsó negyed óráért azonban nagyon mérges vagyok. Az ellenfél nyitott védekezésre tért át, ekkor kapkodóvá vált a játékunk, és ismét több ziccer kimaradt. Összességében azonban csak gratulálhatok a csapatnak.

Avar György: - A 7-0-s kezdés rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Hitehagyottan kezdtünk, amit a jó képességű ózdi csapat kihasznált. Hosszú, fárasztó utazást követően igazából a második félidőre érkeztünk meg. Annak azért örülök, hogy a hazai csapatot a végéig csatára késztettük, felzárkóztunk, így nem egy unalmas hatvan percet láthatott a közönség.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!