Ózd hírei

2011.01.26. 09:06

Portré: Bialaszek György, az Ózd Városi FTC elnöke

<p>Ózd - A 2010-es év több szempontból is maradandó élményeket hozott az ózdi férfi tekecsapatnak.</p>

Az együttes a Szuperliga harmadik helyén zárt, ezzel pedig jogot szereztek a nemzetközi NBC-kupán való részvételre. A horvátországi Splitben a második számú európai sorozatban a tizenötödik helyen zártak az ózdiak, de rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek, amit igyekeznek a hazai bajnokságban kamatoztatni. A várt eredmények azonban egyelőre elmaradnak, az elmúlt hónapokban gödörben van az együttes.
- Valóban mozgalmas volt a mögöttünk hagyott esztendő – fogalmazott Bialaszek György, az Ózd VFTC elnöke. – Mindenki azért sportol, hogy egyszer vagy válogatott, vagy klubszinten képviselhesse a hazáját. Felemelő érzés volt októberben a magyar színekért küzdeni, még akkor is, ha a jócskán elmaradtunk a tudásunktól. Természetesen azt szeretnénk, ha ez nem csak egyszeri, kiugró eredmény lenne, ám ebben a bajnokságban vélhetően már nem tudunk odaérni a felsőházba.

A tekecsarnok felújítása miatt ugyanis ősszel valamennyi mérkőzését idegenben játszotta le a csapat. Olyan találkozók is elúsztak, amelyeket normális körülmények között meg kellett volna nyerni. Az Ózd VFTC így leszakadt a riválisokhoz képest, jelenleg a középmezőny elérése tűnik a reális célnak.
- Még mindig tanuljuk az új panelpályát, amin nem egyszerű játszani – folytatta Bialaszek György. – Hosszú évek alatt valamennyi ózdi játékos hozzászokott a régi, öntött borításhoz, ezért nehéz az átállás. Természetesen azon vagyunk, hogy minél hamarabb rátaláljunk a formánkra.
-ME-

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!