Az Igazság órája

2024.04.13. 19:58

Szélhámosok és bolondok karjaiban Magyar Péter (videó)

Külföldön is van kereslet a háborúellenes magyar kormány megbuktatására.

MW

Magyar Péter

Forrás: Origo

Fotó: Ladoczki Balazs

Kapásból kétes figurákba botlott bele Magyar Péter politikai vállalkozó, amikor kilépett a pástra – kommentálta Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Kobza Miklós az AK kreatív vezetője Varga Judit volt férjének új pártját. Mint ismert: Magyar Péter szerdán regisztrálta a Tisztelet és Szabadság Pártot az Európai Parlamenti választásokra, csütörtök-pénteken kiderült, hogy a párt alapítója és alelnöke nyerőgépeken gazdagodott meg és a pártállam besúgója volt. Törvényszerű, hogy Magyart a kormány iránt érzett gyűlölete szélhámosok és bolondok karjaiba kergeti – mondta Kobza Miklós. 

Magyar Péter kormánybuktatást kínál, de mi a keresleti oldal?

– tette fel a kérdést a műsorban Zila János. Az AK elemzője kifejtette: ez a baloldali szavazók szűk, csodaváró köre, másrészt a külföld. Méghozzá ennek az a része, akinek rendkívül kényelmetlen a magyar kormány háborúellenes álláspontja. A külföldi fősodratú és az ukrán propagandában is megjelenik ez a fajta várakozás, kereslet, ami kezd „összegabalyodni” a Magyar Péter-féle kínálattal. 

Ilyen értelemben Magyar Péternek a baloldali pártok a konkurensei, mert ugyanezt kínálják

– foglalta össze az elemző. 

A Lánchíd felújításával kapcsolatos korrupciógyanús ügy legújabb fejleményeiről Kobza Miklós elmondta: olyan mértékben primitív politikai korrupciós sztoriról van szó, amire csak a magyarországi baloldal képes. Karácsony Gergely főpolgármester pedig eljátsza, hogy nem tudott semmiről. 

Geri a kirakatban, Gyurcsány meg a kasszánnál zabrál, ez a szereposztás

– vélte az Alapjogokért Központ kreatív vezetője. 

Az Igazság órájának fenti adását itt tekinthetik meg: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában