Vélemény

2024.04.13. 19:48

Menczer Tamás szerint lenézés, gőg, önimádat jellemzi Magyar Pétert

Vajon mit szólnak az amerikai finanszírozók ahhoz, hogy Magyar Péter ugyanúgy sértegeti az embereket, mint Márki-Zay Péter? – tette fel a kérdést közösségi oldalán a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

MW

Magyar Péter ügyvéd

Forrás: Origo

Fotó: Ladoczki Balazs

A politikus a bejegyzésében felidézte: amikor kitett egy fotót arról, hogy egy idősebb emberekből álló közösséget fogadott a Parlamentben, Magyar Péter gúnyosan szólt hozzá a fotóhoz, és azt írta: 

Fiatal Demokraták Szövetsége.

Magyar Péter lenézi az idős embereket. Ilyet csak egy tróger csinál. Lenézés, gőg, önimádat. Ez Magyar Péter. Magyar Péter támogatóival nekem van politikai vitám. De a koruk vagy különböző adottságaik miatt soha nem bírálnám őket. Ilyet csak egy agresszív, nárcisztikus tróger csinál. Vajon mit szólnak mindehhez a külföldi finanszírozók?

– tette fel a kérdést Menczer Tamás.

Menczer Tamás: Aki fizet, az rendeli a nótát! (videó)

A Magyar Péter-jelenségről és az új baloldali üdvöske hátteréről beszélt az M1 műsorában Menczer Tamás. Mint elmondta, nincs különbség az ellenzék korábbi választottjai és azok megbízói között sem - írja a Pesti Srácok.

Menczer Tamás az M1-nek adott interjújában úgy fogalmazott, hogy az új „csodagyerek”, Magyar Péter ugyanazt az utat járja, mint Márki-Zay Péter. Ennek kapcsán felhívta rá a figyelmet, hogy Magyar a nagygyűlésén a háború témáját teljes mértékben kikerülte, meg sem említette. Mint fogalmazott, ez nem is csoda, hiszen Magyarról már kiderült, hogy külföldi támogatók állnak mögötte, akiket ez kényesen érintette volna.

„És aki fizet, az rendeli a nótát” – fogalmazott Menczer, hozzátéve, hogy éppen ezért hívta fel a figyelmet az ellenzék háborúpárti hozáállására.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában