Ország-világ

2021.01.22. 16:57

Papokat gyalázott durván a Gyurcsány-párti politikus

Az önkormányzati képviselő nyíltan leírta, hogyan kínozná meg a számára nem szimpatikus lelkipásztorokat.

Útszéli stílusban, megdöbbentő bejegyzést tett a Facebookon Berki Jánosné Mizser Éva, a baloldali összefogás bátonyterenyei önkormányzati képviselője, a DK helyi oszlopos tagja – erről adott hírt szintén a közösségi oldalon a Fidesz Kelet-Nógrád csoportja – írja a Magyar Nemzet.

A lementett, helyesírási hibáktól hemzsegő hozzászólásában a balliberális politikus nemes egyszerűséggel közölte, hogy ő ateista és „utálja a pedofil mocskos papokat”.

Az atyák megkínzásával kapcsolatos gondolatait is megosztotta a Facebookon, de azok nem tűrik a nyomdafestéket. Közölte azt is, hogy Isten nincs, és ő a pokolba szeretne majd kerülni, mert ott több az ismerőse.

A Fidesz Kelet-Nógrád csoportja ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy „a Gyurcsány Ferenc által meghirdetett szeretet politikája megszólalt Bátonyterenyén is.” – Az, hogy Mizser Éva gondolatai mennyire összeegyeztethetők Gyurcsány Ferenc DK-pártelnök szeretetpolitikájával, amit meghirdetett, azt nem tudjuk. De a fentiek alapján el tudjuk képzelni, hogy mi vár az egyházra egy esetleges kormányváltáskor.

Egy biztos, itt és most egy olyan embernek, aki ezeket a megdöbbentő gondolatokat jegyezte, nincs helye a bátonyterenyei képviselő-testületben.

Felszólítjuk, hogy adja vissza mandátumát és vonuljon vissza a közéletből – szögezték le.

A Fidesz bátonyterenyei szervezete, amely közzétette a megdöbbentő bejegyezést is, szintén „azonnali lemondásra szólítja fel Mizser Éva Dk-s, de az összefogás színeiben 2019-ben városi képviselői mandátumhoz jutott képviselőt”.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában