Székely siker

2023.07.10. 14:29

Így ünnepelte a román Szuperkupa győzelmet a Sepsi OSK (videó)

Ion Gheorghe 47. percben szerzett találatával egy góllal nyert a Farul Constanta ellen a Sepsi OSK, így címvédőként második alkalommal hódította el a Román Szuperkupát a magyar többségű város csapata!

MW

Zsinórban negyedik döntőjét ünnepelhette közösen a sepsiszentgyörgyi szurkolósereg és a Sepsi OSK játékosai

Forrás: Sepsi OSK / Facebook


A szombati, Ploiestiben lejátszott Szuperkupa döntőre a sepsiszentgyörgyi együttes a Román Kupa megnyerésével kvalifikálta magát. Úgy tűnik, a piros-fehérek ha döntőbe jutnak, nem tudnak hibázni:

az elmúlt bő egy évben ez volt a negyedik fináléja a Sepsi OSK-nak, és mind a négy alkalommal győztesen ünnepelhette csapatát a székely szurkolótábor a lefújás után!

Így vették át és ünnepelték meg a Szuperkupát a Sepsi játékosai:

Román Szuperkupa–döntő
Farul Constanta–Sepsi OSK 0–1 (0–0)
Ploiesti, Ilie Oana Stadion, 7063 néző. Vezette: Chivulete
Gólszerző: I. Gheorghe (47.)
Farul: Aioani – Kiki (Sirbu, a szünetben), Boli, Queiros (M. Popescu, 62.), Borza – Nedelcu, Vina (Borgnino, a szünetben), Artean – Mazilu (Dumitrache, 71.), Alibec, Sali (Rivaldinho, 62.). Vezetőedző: Gheorghe Hagi
Sepsi OSK: Niczuly – D. Ciobotariu, Balasa, Ninaj, Otelita (Oroian, 69.) – J. Rodriguez, Paun – Stefanescu (Damascan, 85.), Matei (Aganovic, 79.), I. Gheorghe (Dumitrescu, 69.) – Safranko (Rondón, 79.).
Vezetőedző: Liviu Ciobotariu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában