galatasaray

2020.04.06. 18:45

Falcao nem akar bércsökkentést, inkább távozik a klubtól

A Galatasaray kolumbiai válogatott labdarúgója, Radamel Falcao nem ért egyet a csapatnál elrendelt fizetéscsökkentéssel, és távozni készül a török klubtól az Ajansspor értesülése szerint.

ISTANBUL, TURKEY - MARCH 01: Radamel Falcao (9) of Galatasaray greets the fans after Galatasaray wins the Turkish Super Lig week 24 match against Genclerbirligi at Turk Telekom Stadium in Istanbul, Turkey on March 01, 2020. Serhat Cagdas / Anadolu Agency

Forrás: AFP / Anadolu Agency

Fotó: Serhat Cagdas

A török újság úgy tudja, hogy a 34 esztendős támadó, akinek a bére csaknem 6 millió euró volt az isztambuliaknál, a katari Al-Szaddhoz menne, ahol az FC Barcelona korábbi játékmestere, Xavi a vezetőedző. Állítólag az arabok már kapcsolatba is léptek Falcaóval, akinek 10 millió eurót ígérnek évi fizetésként.

A csatár a koronavírus-járvány miatt szünetelő bajnokságban 14 alkalommal szerepelt a Galatasarayban, s kilenc gólt szerzett. A kolumbiai válogatottban 2007 óta 89 alkalommal jutott szóhoz és 34-szer volt eredményes.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában