Nagyvilág

2018.01.18. 18:45

Videó: Nem mindennapi hőstett - Elkapta a tűzoltó a két emelet magasból ledobott gyereket

Úgy sikerült kimenteni egy kislányt egy égő épületből az Egyesült Államokban, hogy ledobták két emelet magasból, az utcán álló tűzoltó pedig elkapta - <a href="http://www.foxnews.com/us/2018/01/16/dramatic-video-shows-georgia-firefighter-catching-child-dropped-from-burning-building.html" target="_blank">számolt be a Fox News</a> a nem mindennapi esetről.

Úgy sikerült kimenteni egy kislányt egy égő épületből az Egyesült Államokban, hogy ledobták két emelet magasból, az utcán álló tűzoltó pedig elkapta - számolt be a Fox News a nem mindennapi esetről.

A cseppet sem veszélytelen mentőakcióról videó is készült, amin jól látszik, ahogy egy férfi - aki egyébként a kislány édesapja - egy létráról ledobja a gyermeket a lent várakozó tűzoltónak. A kislánynak szerencsére semmi baja nem esett.

A tűz a Georgia állambeli Decatur városának egyik emeletes lakóépületében tombolt még január 3-án, a történteket azonban csak most hozták nyilvánosságra. A balesetben 12 ember, köztük több gyerek is megsérült, szerencsére egyikük sem súlyosan.

Forrás: 24.hu | delmagyar.hu.


[related-post post_id="3718130"]

[related-post post_id="3503774"]

[related-post post_id="3548201"]

[related-post post_id="3206664"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!