Nagyvilág

2017.06.18. 17:17

Videó: Rohamot kapott vezetés közben, érdemes megnézni a reakciót

Egy roham sosem jöhet jókor, de vezetés közben a legrémisztőbb, ha valaki magatehetetlenné válik.

Egy roham sosem jöhet jókor, de vezetés közben a legrémisztőbb, ha valaki magatehetetlenné válik.

Az alábbi sofőr sajnos pont a kormány mögött lett rosszul, azonban autós társának köszönhetően szerencsére nem történt nagy baj! Elképesztő a reakció, érdemes megnézni – vajon hányan cselekednének hasonlóan ilyen esetben?

Forrás: automotor.hu.


Kivételes pech után csodaszerű túlélés: a motorversenyzőt eltalálta egy repülő alkatrész, elájult, de csak száguldott tovább. A sokkoló jelenetet egy másik motoros sisakkamerája rögzítette.

Nyolc autó összetört, öt ember megsérült. Ez volt a végeredménye annak az ijesztő, kaliforniai balesetnek, melyben egy teherautó sofőrje rosszul lett, és elvesztette az irányítást. A későbbi beszámolók szerint rohama volt a vezetőnek, aki elájult a kormánynál, és csak akkor tért magához, mikor az autó már megállt.

Döbbenetes videó járja az internetet: az Egyesült Államokban egy férfi vezetést közben kapott agyvérzést, ráadásul úgy, hogy a gázpedálra tapadt a lába. Bár már defektet kapott és az autó szinte totálkárosra volt törve, csak hosszú kilométerek után tudott megállni, mikor elakadt a kereke az út szélén.

A baleseteknél általában ezredmásodpercek alatt kell döntést hozni. Vannak, akik bepánikolnak, mások tökéletesen reagálnak a szituációra. Az alábbi videóban egy igazi „filmes” jelenet játszódik le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!