Nagyvilág

2016.03.25. 15:15

Brüsszeli robbantások - Belga sajtó: harmadik robbanás is hallható volt Schaerbeekben

Brüsszel - Harmadik robbanás is hallható volt a Schaerbeekben zajló rendőrségi akció során - közölte az RTBF belga közszolgálati televízió internetes oldalán pénteken.

Brüsszel - Harmadik robbanás is hallható volt a Schaerbeekben zajló rendőrségi akció során - közölte az RTBF belga közszolgálati televízió internetes oldalán pénteken.

A televízió jelentése szerint a művelet kezdetén hallott két detonáció után egy harmadik robbanás is történt. A rendőrség aknakereső robotot is bevetett a jelenleg is zajló akció során.

A hatóságok által meg nem erősített információk szerint az ártalmatlanná tett ember mellett robbanószerekkel megrakott táskát találtak.

Rendőrségi tájékoztatás szerint a péntek délután Brüsszelben zajló rendőrségi művelet azzal függhet össze, hogy előző nap Franciaországban előállítottak egy körözött embert, amivel terrortámadást hiúsítottak meg a hatóságok.

- MTI -Brüsszeli robbantások - Belga sajtó: egy embert ártalmatlanná tettek Brüsszelben

Brüsszel - Egy embert ártalmatlanná tettek a brüsszeli Schearbeek negyedben zajló rendőrség akció során - jelentette a Belga hírügynökség pénteken.

Brüsszeli robbantások - Két robbanás és fegyverropogás hallatszott a brüsszeli Schaerbeeek negyedben egy rendőrségi razzia kezdetekor

Brüsszel - Két robbanás is hallatszott a brüsszeli Schaerbeek negyedben egy rendőrségi razzia megkezdésekor - jelentette a Belga hírügynökség péntek délután.

Brüsszeli robbantások - Robbanás történt a brüsszeli Schaerbeek negyedben egy rendőrségi razzia során

Brüsszel - Robbanás történt a brüsszeli Schaerbeek nevű negyedben egy rendőrségi razzia során - jelentette a Belga hírügynökség pénteken.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!