Nagyvilág

2012.02.21. 11:25

Kínos! Nedves betonba hajtott a Porsche vezetője

A Porsche 911 vezetőjét türelmetlenné tette a forgalomtorlódás, ami pont amiatt a betonozási munkák miatt voltak, amibe végül türelmetlenségébe belehajtott, majd belesüllyedt.

A Porsche 911 vezetőjét türelmetlenné tette a forgalomtorlódás, ami pont amiatt a betonozási munkák miatt voltak, amibe végül türelmetlenségébe belehajtott, majd belesüllyedt.  San Francisco egyik utcájának felújítási munkálata igencsak próbára tette egy Porsche vezetőjét, akinek minden bizonnyal sietős volt, mert próbálta kikerülni az egysávra terelt feltorlódott autókat, végül figyelmetlenségében ráhajtott arra az útra, amin éppen a friss betont terítették. Pontosabban belehajtott. A szerencsétlen sofőrön az építőipari munkások próbáltak segíteni és lapáttal igyekeztek "kiemelni" a kerekéig félig a cementes masszába süllyedt kocsit, de csak sok próbálkozás után sikerült úgy "alányúlni", hogy a vezető visszatudott tolatni a lefektetett faléceken keresztül a biztonságos talajra. A sofőr egyébként egy pillanatra sem szált ki a kocsiból, mondván, hogy ne ömöljön be a beton a kocsiba, amitől azért - ezt a fotókon is látszik - messze volt, viszont kínosnak elég kínos lett volna...

 Akárhogy is, a Porsche tulajdonosa nem fogja olcsó megúszni ezt a kalandot. A teljes futóművet és fékeket tisztítatni kell, de valószínűbb , hogy cserélni kell...

Az incidens szemtanúja egyébként egy autós blog újságírója volt, aki éppen akkor vezetett a Marina Boulevardon hajtott csütörtök délelött és örökítette meg a történteket fotókon is.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!