Nagyvilág

2011.05.25. 15:31

Képek! A világ legbizarrabb balesete

<p>A légfék csöve átszúrta a kamionsofőr fenekét és felfújta őt, s csak a csodának köszönheti, hogy nem robbant fel.</p>

A mindennapi az utolsó kifejezés, amit erre az igazán bizarr balesetre használhatnánk. Steven McCormack (48) új-zélandi sofőr jelenleg is a Whakatane Kórház intenzív osztályán fekszik, de szerencsére állapota mostanra stabilizálódott. Legnagyobb szerencséjére, a férfi ugyanis gyakorlatilag úgy felfúvódott, mint egy léggömb, és csoda, hogy nem robbant fel. A férfi a cég telephelyén dolgozott járművén, úgy, hogy egy fémlemezen állt a teherautója fülkéje és a pótkocsi között, amikor egyszer csak megcsúszott és olyan szerencsétlenül esett, hogy letörte azt a csövet, ami ahhoz a sűrített levegőt tartalmazó tartályhoz csatlakozik, ami a tehergépkocsi légfékjét táplálja, ugyanakkor ez a cső beleállt a feneke bal felébe. A férfi teste elkezdett felfújódni, gyakorlatilag mint egy lufi.

Nézze meg a képeket is >>>

 

"Leírhatatlan volt a fájdalom, csak erre emlékszem". A férfit a kollegák mentették meg, mikor meghallották a sikolyait. Az egyikük a sűrített levegő áramlását zárta el, a másik az oldalára fordította, ekkor már a férfi feje és nyaka is duzzadt volt, a tüdeje pedig folyadékkal telt meg, vagyis nagyon az utolsó pillanatban érkezett a segítség.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!