Nagyvilág

2011.04.06. 14:28

Elképesztő! Le akarta húzni a rabló álarcát a részeg

<p>A fegyveres benzinkúti rabló igencsak megdöbbent, amikor egy részeg vásárló odalépett hozzá és elkezdte lehúzni a fejéről a fekete símaszkot.</p>

Nem mindennapi videó kering a neten. Az első képkockák még szokványosak - amennyiben egy benzinkúti rablást szokványosnak lehet mondani - a símaszkot viselő rabló odalép az eladóhoz, megvillantja fegyverét és a bevételt követeli, de ekkor egy vásárló lép oda, megfogja a rabló maszkját és húzni kezdi, nem foglalkozva azzal, hogy a rabló le is puffanthatja. Valószínűleg a maszkos férfi is annyira megdöbbent, hogy végül jóformán nem tett semmit, csak elhárította a vásárló próbálkozását, majd újra a rablási kísérlet kötötte le a figyelmét. Azaz kötötte volna, mert a vevő - akiről ekkorra nyilvánvalóvá vált, hogy részeg és ez adja neki a fene bátorságát - megint a rablóhoz lépett.

Nézze meg a videót ide kattintva >>>>

 A dologból dulakodás lett, amit két külön kameraállásból is megtekinthetünk a videón. A rabló csupán azzal volt elfoglalva, hogy az egyre agresszívebb részeg maszklehúzó kísérletetét elhárítsa, ezért nem is támadt, sőt,  végül elmenekült a részeg elől, persze zsákmány nélkül.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!