Nagyvilág

2011.03.22. 17:46

Nagyapjuk hamvait tetováltatták magukra

<p>Azt akarták, hogy elhunyt nagyapjuk örökké velük (rajtuk) legyen.</p>

Nem ritkaság, hogy még élő, vagy elhunyt szerettét akarja valaki magán őrizni egy, az adott személyre jellemző szimbólumot, vagy csak egyszerűen a nevét magára tetováltatva. Egy bizarr ötlet nyomán egy gyászoló testvérpár azonban egyenesen saját nagyapjuk hamvait tetováltatták magukra. Hogy mindig velük legyen - mondja Andrew és Helen Bird. Nagyapjuk Reginald Alefs-t idén februárban, 90 éves korában vitte el a rák. Az egykor a királyi légierőnél szolgáló nagypapi annyira közel állt a testvérpárhoz, hogy azok úgy döntöttek nem hagyományos módon járnak el szerettük poraival a hamvasztást követően.

A Staffordshire-ben élő 30 éves Helen és 27 éves Andrew egy tetoválást terveztettek maguknak és az volt a kérésük, hogy a szakember dolgozza össze nagyapjuk hamvait a tetoválófestékkel és ezzel készítse el Helen hátára a rózsát, Andrew alkarjának belső felére pedig egy, a nagyapjáról írt négysoros verset.
"Nem saját ötlet volt, a Tv-ben hallottam erről, és arra gondoltam, hogy ezzel igazán méltó módon adózhatnánk nagyapa emléke előtt és így mindig velünk maradna. Bár a család és a barátok nem voltak túl lelkesek az ötlettől, de ez a mi saját döntésünk volt" - nyilatkozta Helen Bird.
- MON -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!