Nagyvilág

2010.10.20. 14:34

Felébredt a klinikai halálból egy nő

<p>Felébredt egy francia nő néhány órával azután, hogy klinikai halottnak nyilvánították egy francia kórházban és fiai nem engedték meg, hogy lekapcsolják a lélegeztető gépről - számoltak be szerdán az egészségügyi kórház orvosai.</p>

A 60 éves Lydie Paillardot éppen egy kemoterápiás kezelésre készítették elő, amikor a nő elájult - közölte a bordeauxi Rive Droite kórház igazgatója. Egy orvos megpróbálta újraéleszteni, majd lélegeztető gépre tette, de az asszony nem tért magához. Ekkor Paillard fiaival közölték a hírt, hogy anyjuk a klinikai halálállapotába került.

A nő három fia azonban nem engedte meg, hogy levegyék anyjukat a lélegeztető gépről, így Paillardot átvitték az egyetemi kórházba, ahol kiderült, mégsem klinikai halott. A nő végül a csodával határos módon 14 órával később felébredt. A brdeauxi kórház igazgatója szerint beosztottja kommunikációs, és nem orvosi hibát követett el.

Ébredése után a nő azt mondta, hogy csak annyira emlékszik: rosszul lett egy injekció után. Hozzátette: most egy kicsit fáradtabb a szokásosnál, de egyébként jól van.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!