Nagyvilág

2010.09.22. 18:40

"Különös állatot" mosott partra a víz

<p>Jegesmedvének nézték a partra mosott állatot. Kínos baki lett belőle.</p>

Az ITV West Country reggeli híradásának fő híre volt, hogy egy nagy fehér állatot sodort ki a víz Cornwallban a tengerparti Bude város köves partjára. Naomi Lloyd riporter izgatottan tájékoztatta a nézőket az eseményről, feltéve a kérdést: hogyan történhetett meg, hogy az Északi-sarkról egy jegesmedve teteme bukkan fel az álmos kisváros tengerpartján? A nézők csodálkoznak, szakemberek garmada vonul ki a helyszínre. A fehér tetem megvizsgálását követően kiderült, hogy a "jegesmedve" egy tehén. A Tv-társaság vezetőinek feje több beszámoló szerint vöröslött a dühtől és később nyilvánosan elismerték, hogy kínos bakit ejtettek.

Nézze nem a fotót >>>

A riporter-hírolvasó mentségére legyen szólva, hogy a fehér tetem - a hozzánk eljutott fotót látva - tényleg inkább jegesmedvére hasonlít, akkor is ha meglehetősen elképesztő lenne a jelenléte a angol partoknál, semmint egy tehénre. Vagy méretét tekintve inkább egy borjúra. A szakértők az állat - tehénnél szokatlan tiszta fehér - színét azzal magyarázták: a tenger szívta fehérre az állat szőrét.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!