Nagyvilág

2010.07.08. 19:59

Videó! Döbbenetesen torz arccal született a kisfiú

<p>Két arcú, vagy maszkos fiú - ezen a két néven említik azt a kis srácot, aki különös torzulása miatt enni is képtelen.</p>

A kínai kisfiú a ritka macrostomiának nevezett betegségben súlyos formájában szenved, ami gyakorlatilag szélesszájúságot jelent, bár igazából ennél többről van szó. A lassan másfél éves Zhao Huikang szegény családba született Hunan tartományban, és világrajövetelét követően a családtagok rá akarták beszélni az anyát, hogy hagyja el a gyerekét, de ő nem hallgatott rájuk. Pénzte azonban nincs arra, hogy megműtesse a fiú, mint az a Shanghai Daily-nek nyilatkozta az asszony: annyit tud tenni, hogy több szeretet ad ennek a fiának, aki betegsége mellett, illetve annak következményeként ráadásul súlyos alultápláltságban szenved, mivel a torzulás megakadályozza, hogy enni tudjon.

Nézze meg a videót >>>

A napokban azonban felcsillant a remény; a shanghai kórház közölte: ingyen megműtik a kisfiút. Dr. Ren Tianping főorvos azt mondta: valószínűleg több beavatkozásra is szükség lesz, s nem is biztos, hogy sikerrel járnak. Csupán egyet ígérhet meg: Zhao legalább képes lesz enni a műtét(ek) után.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!