Nagyvilág

2010.05.13. 17:29

Fotók! Elnyelte a házat a föld!

<p>A ház, az autók és a környező utak egy része is eltűnt a hatalmas kráterben.</p>

Különös szerencsétlenség történt Monteal Észak-keleti kistelepülésén Saint-Judeban. Egy négytagú család az alagsori hobbiszobában nézte éppen a jégkoron-válogatott meccsét, amikor egy földcsuszamlás miatt egy mintegy 500 méter átmérőjű, 10 méter mély kráter keletkezett, ami "beszippantotta" a házat, a család 3 gépjárművet, a növényzetet és a környező utakat. Az apa, az anyuka, valamint 9 és 11 éves gyermekük az életüket vesztették.

Megdöbbentő képeket >>>

A mentőcsapatok 24 órán át próbálták kiszabadítani a hasadékba csúszott házból (aminek csak a teteje maradt látható) a családot , de csak élettelen testüket találták meg.
A szerencsétlenség helyszínéhez közel található a Yamaska nevű folyó, ahol a talaj nagyrészt hordalékhomokból és agyagból áll, de a család háza kívül esett a veszélyesztetett területen. Szakértők bevonásával vizsgálják, hogy ennek ellenére miért omolhatott be a föld.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!