Nagyvilág

2010.04.23. 14:15

30 milliót nyert sorsjegyen! Kidobta a kukába...

<p>Nem ismerte a pontos szabályokat, azt hitte, hogy nem nyert, ezért kidobta a kukába a nyertes szelvényt.</p>

Cemal Celikkanat egy 38 éves brit postai járművezető lekaparta a 100 ezer fontos (30 millió forintos) főnyereményt az egyik játékban, de mivel nem ismerte a pontos szabályokat, azt hitte, hogy nem nyert, ezért kidobta a kukába a nyertes szelvényt. Mikor másnap rájött, hogy nyert, visszarohant az üzletbe, de onnan már elszállították a kukák tartalmát a helyi szemétégetőbe - írja a www.penzcentrum.hu.

A háromgyermekes apukától részben a nehéz anyagi helyzetük miatt megromlott kapcsolatuk következtében vált el a felesége.
Az autóvezetőként dolgozó férfi hat évvel ezelőtt vásárolt először kaparós sorsjegyet, de akkor azt mondták neki, hogy egy sorban kell lenni a három egyforma összegnek, akkor nyer. A napokban egy másik fajta sorsjegyet vett és már felcsillant a szeme, amikor két darab 100 ezres jel volt egymás mellett, de mivel a harmadik egy másik sorban volt, azt hitte, hogy nem nyert, ezért kidobta a kukába a szelvényt.

Másnap újságolta neki a kollégája, hogy 25 fontot nyert egy kaparós sorsjegyen, ekkor derült ki, hogy a három egyforma összegnek nem kell ugyanabban a sorban lenni. A férfi rohant a boltba és kérte az üzletvezetőtől, hogy ellenőrizzék le a szemetesládákat, de addigra már a helyi szemétégetőbe szállították azok tartalmát. A férfi összeomlott, elmondása szerint remegett keze-lába, úgy érezte magát, mint akit kiütöttek.

Nem volt tisztában a szabályokkal ezért szertefoszlottak az álmai. A boltos ugyan meg tudta mondani a nyertes szelvény sorszámát, de a játék szervezője kijelentette, hogy bár megértik a játékos csalódottságát fizetni a csak a szelvény bemutatása esetén tudnak.
Forrás: www.penzcentrum.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!