Multimédia

2008.12.18. 12:54

Szexfotó mailben vagy mobilon

<p>Az amerikai tinik 20 százaléka küldött már magáról meztelen vagy hiányos öltözetű fényképet mailben vagy mobiltelefonon.</p>

Kétszer ennyi, 40 százalék küldött már szexuális célzást tartalmazó e-mailt. A felmérésben tizenévesek és 26 év alatti fiatal felnőttek vettek részt. Azoknak a 13-19 éveseknek, akik küldtek már magukról szexfotót, a többsége elismerte, hogy a dolog súlyos negatív következménnyel járhat a feladóra nézve.

A megkérdezettek több mint fele kapott már szexuális célzatú üzenetet, és 20 százalékuk megmutatta az ilyen üzenetet valaki másnak. A tinik 80 százaléka azt válaszolta, hogy félne szexis képet küldeni magáról, mert később megbánhatná, 70 százalék tart attól, hogy "elszomorítaná a szüleit".

A tinik 38 százaléka szerint a szexuális tatalmú üzenetváltás növeli a randevúzás vagy a szeretkezés lehetőségét. A felmérést egy olyan szervezet készíttette, amely a fiatalkorúak nem kívánt terhességének megelőzése ellen küzd. A fiatalkorú teherbe esések száma ugyan az utóbbi időben visszaesett az Egyesült Államokban, de még mindig messze magasabb, mint más fejlett országokban.

A szervezet aggasztónak tartja, hogy a technika segíti az alkalmi szexuális kapcsolatot bátorító kultúra terjesztését.

  • IT/Multimédia
  • Erotikus képek, cikkek
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!