Miskolc hírei

2011.04.11. 16:08

Vonattal, busszal, autóval Nyíregyházára

<p>Hogy csak több százan, vagy több ezren utaznak-e vasárnap Nyíregyházára, a Nyíregyháza SFC – Diósgyőri VTK NB II-es foci bajnokira, arról ma még csak találgatások folynak. De legyenek több százan, vagy akár több ezren, valahogy el kell jutniuk a találkozó helyszínére, mégpedig országúton vagy vasúton.</p>

A vonatos utazást tervezők többsége a Miskolc Tiszai pályaudvarról 11.37-kor induló szerelvényt preferálja, ez – a menetrend szerint – 13.17-re érkezik meg Nyíregyházára. Legutóbb autóbuszok szálíltották a pályaudvar és a stadion között a vendégszurkolókat, úgy tudjuk, hogy ez most sem lesz másként, vagyis elmarad a korábbi évek ,,jó hangulatú" városon átvonulása.

Országúton kétféle irányból érkezhetnek meg Nyíregyházára a drukkerek, autópályán, valamint a 37-es úton. Az autósok számára a 12-13 óra közötti indulás javasolt, ugyanis az előző években egykapus beléptetés volt a stadionba, ami meglehetősen lelassította a bejutást a vendégszektorba.

A buszosokról: az ultrák szurkolói buszokat indítanak, csakúgy mint a 2010. tavaszi, Debrecen elleni idegenbeli nyitómérkőzésre, és remélik, hogy sikerül túlszárnyalni az akkori létszámot (bő egy éve 4 busz telt meg). Bár csak hétfőn tették közzé ezzel kapcsolatos felhívásukat, egy busz még a délelőtt folyamán megtelt. Aki velük szeretne utazni, annak azt kell tudnia, hogy 11.30-tól a Diósgyőri stadiontól lesz az indulás, 11.30-kor, az út ára 1800 forint (jelentkezni, érdeklődni a 06-30/306-31-76-os mobilszámon, valamint a [email protected] e-mail címen lehet).


Diósgyőri roham: Az összes jegy elkelt!

Négy óra alatt mind az összes, szám szerint 1100 jegy elkelt a vendégszektorba a vasárnap 15 órakor kezdődő Nyíregyháza – Diósgyőr NB II-es futballbajnokira.

Tíz százalék: 1100 jegy

Hétfőn 11 órakor megkezdődött a belépőjegyek árusítása a vasárnap 15 órától Nyíregyházán megrendezésre kerülő Nyíregyháza Spartacus FC – Diósgyőri VTK NB II-es labdarúgó mérkőzésre, a vendég szurkolók számára.

<hr />]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!