Miskolc hírei

2010.12.02. 18:13

Civilek és oktatási intézmények, szorosabb kapcsolatban

<p>Miskolc - A civil szervezetek képviselői és a közoktatásban dolgozók közötti szakmai kapcsolat erősödését segítette az a csütörtökön rendezett konferencia, melynek címe: Helyi érték – Közkincs, a civil szervezetek és a közoktatási intézmények szerepe a közművelődésben.</p>

A főszervező Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakmai, Szakszolgálati és Közművelődési Intézet további célja, hogy a közoktatás szereplői mind nagyobb szerepet vállaljanak a civil közéletben, ugyanakkor az intézmények is kiaknázhassák a civil szervezetek adta lehetőségeket. A rendezvényen a megyében működő oktatási intézmények fenntartói, a téma iránt érdeklődő pedagógusok, a többcélú kistérségi társulások közoktatási referensei, valamint a kapcsolódó civil szervezetek vettek részt. Az uniós támogatás segítségével megszervezett tanácskozást az észak-magyarországi régió további két helyszínén, Egerben és Salgótarjánban is megrendezik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!