Miskolc hírei

2010.11.22. 16:21

Olvasói levél: Rendbe kéne hozni!

<p>Miskolcon, a Deák Ferenc tér és a Minorita rendház mellett fizetős parkolósáv könnyíti a belvárosban parkolni szándékozókat.</p>

Hétköznap és vasárnap is nagyon sok autós veszi igénybe ezt a lehetőséget. Az autóból a vezető oldalon a parkolósáv teljes hosszában egy füvesnek mondott zöldterületre lehet kiszállni. Addig nincs is baj, amíg száraz az idő, de amikor évszaktól függetlenül felázik a kitaposott talaj, csak bokáig érő sárban lehet elhagyni az autót. Nem örül ennek a hétköznapi autós ember, de az ünneplőbe öltözött színházba, vagy egyéb rendezvényekre érkező vendég még kevésbé. Ennek a kb. 50 m-es járdaszakasznak térkővel vagy aszfalttal való burkolása hosszú távú megoldás lenne, ami nemcsak sármentessé tenné a jelzett területet, de esztétikailag is emelné a környék színvonalát. A park bokrainak benyúló ágai is sokszor akadályozzák a gépkocsiból való ki-és beszállást. Az érintett terület önkormányzati képviselőjének a figyelmébe ajánlom az említett problémát, és kérem a gyors intézkedését. Remélem, hogy még a rossz idő beállta előtt megoldás születik a sármentesítésre.
- Fojtán László -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!