Magyarország

2013.01.15. 08:39

Havazás - Elakadt járműveken segítettek Vasban

Szombathely, 2013., január 15., kedd (MTI) - Több mint hússzor riasztották az elmúlt huszonnégy órában a vasi tűzoltókat elakadt járművek, főleg kamionok és személygépkocsik kimentéséhez - tájékoztatta a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-t.

Szombathely, 2013., január 15., kedd (MTI) - Több mint hússzor riasztották az elmúlt huszonnégy órában a vasi tűzoltókat elakadt járművek, főleg kamionok és személygépkocsik kimentéséhez - tájékoztatta a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-t.Dénes Károly közölte: személyi sérülés egyik esetben sem történt, az elakadt járműveket visszasegítették az útra. A közútkezelő megyei ügyeletén elmondták, hétfő este a 8-as úton Rábafüzes közelében fordult keresztbe egy kamion, majd éjjel egy óra körül Rönöknél akadt el egy járműszerelvény, mindkét esetben rövid időre lezárták a főutat.

- MTI - 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!