Magyarország

2013.01.04. 11:21

Elfogtak egy szatírt Hódmezővásárhelyen

Szeged, 2013. január 4., péntek (MTI) - Elfogtak egy húszéves fiatalembert, aki január elsején hajnalban megtámadott egy nőt Hódmezővásárhelyen - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Szeged, 2013. január 4., péntek (MTI) - Elfogtak egy húszéves fiatalembert, aki január elsején hajnalban megtámadott egy nőt Hódmezővásárhelyen - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.Jászai Linda elmondta: a sértett először nem a rendőrséghez fordult, hanem a Facebook közösségi portálon tette közzé a vele történteket, amire felfigyelt egy szolgálaton kívüli rendőr. A bejegyzés alapján keresték meg a nyomozók a nőt, aki végül csütörtökön kora délután tett feljelentést.

A szóvivő közölte, hogy a rendőrség négy óra alatt azonosította és elfogta a 20 éves büntetlen előéletű férfit. Kihallgatásakor részletes beismerő vallomást tett, és azt is beismerte, hogy aznap éjjel egy másik nőt is megtámadott. A másik áldozat is feljelentést tett.

Jászai Linda tájékoztatása szerint a rendőrség a férfit őrizetbe vette, és szemérem elleni erőszak bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte előzetes letartóztatását.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!