Magyarország

2012.12.03. 09:31

Hófúvás és jegesedés miatt két utat lezártak Fejér megyében

Székesfehérvár, 2012. december 3., hétfő (MTI) - Hófúvás és jegesedés miatt lezárták a Füle és Polgárdi, valamint a Söréd és Csákberény közötti útszakaszokat Fejér megyében - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője hétfőn reggel az MTI-vel.

Székesfehérvár, 2012. december 3., hétfő (MTI) - Hófúvás és jegesedés miatt lezárták a Füle és Polgárdi, valamint a Söréd és Csákberény közötti útszakaszokat Fejér megyében - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője hétfőn reggel az MTI-vel.Szabó-Bisztricz Anett tájékoztatása szerint a lezárt utak szinte járhatatlanok, mindkettőn balesetek történtek a reggeli órákban. Polgárdi és Füle között egy utasok nélküli autóbusz hátulja csúszott árokba, a sofőr nem sérült meg. Söréd és Csákberény között szintén egy utasok nélküli autóbusz, illetve egy hókotró, egy mikrobusz és két autó akadt el. A hókotró jelenleg is az árokban van.

Hétfő reggel óta a katasztrófavédelem tűzoltóegységeit több elakadt járműhöz riasztották. A 7-es főúton Polgárdi-Ipartelepnél egy személygépkocsi az út menti villanyoszlopnak ütközött, amelyet kidöntött. A 7-es főút Lepsény és Polgárdi közötti szakaszán kisteherautó hajtott árokba.

Mánynál két személygépkocsi sodródott az árokba, egy mikrobusz az oldalára borult. A 81-es főút 22-es kilométerénél egy terepjáró borult fejtetőre.

Személyi sérülés egyik balesetnél sem történt.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!