Magyarország

2012.10.12. 08:12

Füzesgyarmat külterületén felhasadt egy nagynyomású gázszállító vezeték

Békéscsaba, 2012. október 11., csütörtök (MTI) - Füzesgyarmat külterületén felhasadt egy nagynyomású gázszállító vezeték csütörtök este; robbanás nem történt, a szolgáltató a vezetéket elzárta, lakott terület nincs veszélyben - tájékoztatta a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Békéscsaba, 2012. október 11., csütörtök (MTI) - Füzesgyarmat külterületén felhasadt egy nagynyomású gázszállító vezeték csütörtök este; robbanás nem történt, a szolgáltató a vezetéket elzárta, lakott terület nincs veszélyben - tájékoztatta a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.Nagy Szilvia elmondta: a jelzés 20 óra 11 perckor érkezett arról, hogy Füzesgyarmat külterületén felhasadt egy harminc centiméter átmérőjű gázvezeték és a kiszivárgó gáztól a föld felszínén egy 30 négyzetméteres kráter keletkezett. A helyszínen a terület feszültségmentesítését végzik a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szeghalmi hivatásos egységei és a műveleti szolgálat. A Mol a vezetéket elzárta, a gázszivárgás lakott területet nem veszélyeztet.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!