Magyarország

2011.12.07. 11:55

Pénzszállítóügy - Elfogták a pénzszállítólopás összes elkövetőjét

Budapest, 2011. december 7., szerda (MTI) - Elfogták a múlt heti pénzszállítólopás összes elkövetőjét  - értesült a Hír Televízió.

Budapest, 2011. december 7., szerda (MTI) - Elfogták a múlt heti pénzszállítólopás összes elkövetőjét  - értesült a Hír Televízió.

Budapest, 2011. december 7., szerda (MTI) - Elfogták azt a férfit, aki múlt szerda délután ellopta a munkavégzéshez használt, általa vezetett pénzszállító gépkocsit Budapesten, az abban lévő több mint egymilliárd forinttal együtt. A férfi társát is elfogták, és az ellopott pénz egy része is megkerült - jelentette be a budapesti rendőrfőkapitány és bűnügyi helyettese szerdán sajtótájékoztatón. tovább »


Azt nem tudni, hogy három vagy négy tettesről van szó. A meg nem erősített információk szerint az 1,2 milliárd forint nagy része is előkerült - hangzott el szerdán a Hír TV-ben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerda délelőtt sajtótájékoztatót tart a sikkasztással kapcsolatos ügyben.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a 37 éves Lőrincz Róbert múlt szerda délután ellopta a munkavégzéshez használt, általa vezetett gépkocsit a benne lévő, több mint egymilliárd forinttal együtt.

A BRFK vasárnap közölte, hogy a bíróság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a férfi ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!