Magyarország

2011.11.21. 17:45

Szerencsejáték Zrt.: Budapesten adták fel a nyertes lottószelvényt

Budapest, 2011. november 21., hétfő (MTI) - A fővárosban adták fel azt a lottószelvényt, amellyel több mint 1 milliárd 935 millió forintot vihet haza a nyertes - mondta a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs osztályának vezetője hétfőn az MTI-nek.

Budapest, 2011. november 21., hétfő (MTI) - A fővárosban adták fel azt a lottószelvényt, amellyel több mint 1 milliárd 935 millió forintot vihet haza a nyertes - mondta a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs osztályának vezetője hétfőn az MTI-nek.Jánoska Andrea közlése szerint ez minden idők tizedik legnagyobb ötöslottó nyereménye Magyarországon; a pénz 18 héten át halmozódott, mire sikerült valakinek eltalálnia az öt számot.

A 46. hét nyertes számait (4, 34, 48, 66, 83) tartalmazó szelvényt biztosan Budapestről adták fel, de ennél több információt az anonimitás megőrzése érdekében nem akart elárulni a kommunikációs vezető.

A nyertesnek a sorsolást követően kilencven nap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen az úgynevezett nagynyertes vonalon, amelynek hívószáma minden lottózóban megtalálható; a Szerencsejáték Zrt. munkatársa a szelvényen elhelyezett információk alapján azonosítja a nyertest - fűzte hozzá.

Az Index.hu hétfőn azt írta: egy ismeretlen, valószínűleg szeghalmi férfi a nyertes szelvényre hasonlító papírdarabbal a kezében fényképezte le magát, és a képet közzétette az interneten. Később egy másik fotót is feltettek a Facebook-ra, de ezt sem a lottómilliárdos készítette - olvasható a hírportálon.

- MTI - 


Budapest, 2011. november 20., vasárnap (MTI) - A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 46. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták.

Budapest, 2011. november 19., szombat (MTI) - Az ötös lottó 46. heti számsorsolásán 1 darab 5 találatos szelvényt találtak - közölte a Szerencsejáték Zrt. szombat este az MTI-vel. A telitalálatos szelvény nyereménye 1 milliárd 935 millió forint.

Budapest, 2011. november 19., szombat (MTI) - A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 46. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták:

Budapest, 2011. november 19., szombat (MTI) - A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 46. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők:


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!