Magyarország

2011.05.16. 15:41

Wolf Kati mindent vitt Magyarországon

<p>Minden harmadik tévénéző az Eurovíziós Dalfesztivált választotta szombat este. A verseny európai össznézettsége az eddig nyilvánosságra hozott országos adatok alapján várhatóan az utóbbi éveknél lényegesen magasabb lesz. -tudatta az MTV.</p>

30,2 százalékos közönségarányt ért el a felnőtt nézők körében az 56. Eurovíziós Dalfesztivál, a szombat esti több mint háromórás élő közvetítés alatt a kereskedelmi csatornákat is megverte a köztévé. Az RTL Klub korábban bejelentette, hogy megváltoztatja a Csillag Születik szombati kezdési időpontját, hogy a tehetségkutató nézői is követhessék Wolf Kati fellépését az Eurovíziós Dalfesztiválon. A csatornán így az Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsor futott, míg a TV2-n egy akciófilmet vetítettek.

A 18-49 évesek 32,1 százaléka választotta az MTV-t, a közvetítést 1 millió 49 ezren nézték végig, az ezt megelőző félórás felvezető műsort is több mint félmillióan választották.

Hasonlóan jó eredményt produkált a keddi elődöntő is, amelynek átlagnézettsége megközelítette a 800 ezer főt. A szombati döntőbe már közel 3 millió néző kapcsolódott be legalább egy percre, ami azt jelenti, hogy minden harmadik magyar találkozott az Eurovíziós Dalfesztivállal ezen az estén.

A nézői csúcsot Wolf Kati fellépésekor regisztrálhatta az m1: ekkor 1 millió 600 ezren nézték az adást, a kereskedelmi célcsoportban közel 38 százalékos közönségaránnyal. Ez utóbbi érték az eredményhirdetés perceiben az 50 százalékot is elérte. -közölte az MTV.
- Független Hírügynökség -


Itthon van Wolf Kati
fuggetlen | 2011.05.15 19:56

Hazaérkezett Németországból vasárnap délután Wolf Kati. Az énekesnőt rajongói várták leszállás után a repülőtéren, a Blikk beszámolója szerint tapssal és virággal fogadták, amikor belépett a terminálon.

Wolf Kati dalát énekli magyarul a német sztár
mon | 2011.05.15 11:36

Noha Wolf Kati ,,csak” a 22. helyen végzett a düsseldorfi Eurovíziós Dalfesztiválon, egy önjelölt német előadónál ő lett a nyerő.

Eurovízió: Wolf Kati nem csalódott a huszonkettedik helyezés miatt
fuggetlen | 2011.05.15 07:41

Nagyon jól sikerült a produkció, ezért nem csalódott a szombat esti döntő eredménye miatt Wolf Kati - ezt nyilatkozta az énekesnő a Blikknek az idei eurovíziós dalfesztivál düsseldorfi döntője után, ahol Magyarország a huszonkettedik helyen végzett.

Eurovíziós Dalfesztivál: Wolf Kati 22.
fuggetlen | 2011.05.15 00:31

Magyarország a 22. helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztiválon. A maximális 12 pontot mindössze Finnországtól kapta meg Wolf Kati.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!