Magyarország

2011.05.25. 08:35

Lázár: Nem indul eljárás Pokorni ellen - Magyar Nemzet, Népszabadság

<p>Etikai eljárást kezdeményez Pokorni Zoltán ellen Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkár, amiért a nyilvánosság előtt kritizálja őt.</p>

Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője azt mondta, hogy nem indítanak eljárást Pokorni Zoltán ellen, mert a vitákat nem elfojtani, hanem lefolytatni kell - erről ír a Magyar Nemzet és a Népszabadság is.

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy kemény ellentámadásba lendült Hoffmann Rózsa, aki sokáig nem reagált Pokorni Zoltán kritikáira. A lap fideszes forrásai szerint azonban ez a lépés a KDNP-s államtitkárra üthet vissza, mert nem győzheti le a Fidesz egyik legnépszerűbb politikusát, aki mellett ki fog állni a pártja.

A Népszabadság információi szerint a Fidesztől Varga Mihály miniszterelnökségi államtitkár, míg a KDNP-től Harrach Péter frakcióvezető próbálja meg az érintettek részvételével elsimítani a konfliktust.

-Független HÍrügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!