Magyarország

2011.05.25. 12:59

Alföldi: valójában a semmit kívántam az újságírónőnek

<p>Mivel az előadásban nincs szexuális aktus, tulajdonképpen a semmit kívántam az újságírónőnek - mondta Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház vezérigazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján a pénteki sajtótájékoztatón történtekkel kapcsolatban.</p>

  "Trágár, obszcén kifejezést nem használtam, az orális jelzőt az újságíró mondta ki először, erre én egy élccel válaszoltam, abban a stílusban, ahogy ő kérdezett" - tette hozzá Alföldi Róbert.
    Leszögezte: nem viselkedett méltatlanul, pontosan tisztában van a Nemzeti Színház vezérigazgatói pozíciójával járó felelősséggel.
    Hangsúlyozta: tiszta lelkiismerettel megy holnap a miniszterhez, a pénteki sajtótájékoztatón nem történt "verbális nemi erőszak", senkit nem sértett meg emberi méltóságában.
    "Nincs mitől félnem" - mondta, hozzátéve: annak ellenére sincs mitől félnie, hogy bizonyos politikai erők "kulturális szabadságharcot" hirdettek.
- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!