Magyarország

2011.04.19. 17:13

Romagyilkosságok: Élő célponttá váltam - panaszolja a "koronatanú"

<p>"Élő célponttá váltam, hála a sajtónak" - panaszolta kedden délután a Pest Megyei Bíróságon az az asszony, akit a média egy része koronatanúnak nevezett el. A debreceni nő először munkakapcsolatba, később érzelmi viszonyba került a per első rendű vádlottjával.</p>

A média egy része által koronatanúnak titulált asszony kedden délután többször megpróbált kitérni a bírói kérdések elől, majd a "tudott-e arról, hogy az első rendű vádlott szélsőséges nézeteket vall" kérdésre ugyanúgy igennel válaszolt, mint arra a bírói kérdésre: "tudott-e arról, hogy az első rendű vádlott nem szerette a cigányokat".

Az asszony hangsúlyozta, számára akkor kezdődött ez a történet, amikor 2009 augusztusában a rendőrök elfogták a Perényi 1 nevű debreceni klubban elfogták a későbbi vádlottakat. A nő, aki a klub üzletvetője volt, azt mondta a tárgyaláson, amikor házkutatásra vitték, elveszítette az eszméletét. Még vécére is úgy kellett mennie, hogy nyitva hagyatták vele az ajtót. Teljesen összezavarodott, félt, de nem tudta, hogy mitől. Kijelentette: nem tudom, hogy milyen tanúvallomásokat írtam alá.

A szünet után folytatódik a tanú meghallgatása a Pest Megyei Bíróságon.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!