Magyarország

2011.01.04. 12:26

Megfagyott emberek Jász-Nagykun-Szolnok megyében

<p>Két megfagyott embert találtak hétfőn Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Az egyik férfire egy vadász bukkant rá Kőteleken. Kiderült, hogy a férfit karácsony óta keresték. A másik áldozatot Szolnokon a Holt-Tisza árterületén járőröző gátőrök fedezték fel, az idős férfit még nem sikerült azonosítani.</p>

A megyei rendőr-főkapitányság beszámolója szerint kora délután Kőtelek határában egy helyi vadász fedezett fel egy halottat. A holttestet teljesen beborította a hó, egy szántóföldön hevert. Később kiderült, hogy az elhunyt egy 47 éves helybéli férfi, akit karácsony óta kerestek hozzátartozói. A férfi kihűlt a hidegben, bűncselekmény nem történt - közölte a rendőrség.

Nem sikerült viszont azonosítani azt a holttestet, amelyet ugyancsak hétfőn délután találtak Szolnokon. A Holt-Tisza árterületén járőröző gátőrök fedezték fel egy idős férfi tetemét. A holttestet a tűzoltók emelték ki a jégből. Erdélyi Tibor, a tűzoltóság sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint az idős férfinél talált holmik arra utaltak, hogy nagyobb mennyiségű gyógyszert fogyasztott. Az áldozat több napja hevert már az ártéren, az orvos szerint az idős ember kihűlt, ez okozta halálát.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében eddig 8 ember halt meg a hideg miatt.
- Független Hírügynöskég -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!