Magyarország

2011.01.19. 13:37

Lakókocsiban berendezett hamisító irodára bukkantak a pénzügyőrök Lajosmizsén

<p>Lajosmizse - Lakókocsiban berendezett mobil hamisító irodát számoltak fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei kedden, miután ellenőrzést tartottak egy gazdasági társaság lajosmizsei telephelyén.</p>

A pénzügyőrök az ingatlanon működő étterem mögött, a parkolóban lettek figyelmesek egy lakókocsira, melyben egy berendezett irodát találtak a pénzügyőrök. A kocsiból több száz hamis okmány, köztük kitöltetlen nyugat-európai városokban használatos parkolószelvény, benzinkútnál használható, névvel ellátott pénztárszalag, útdíj megfizetését igazoló kitöltetlen szelvény került elő. Az ellenőrök egy számítógépet is lefoglaltak, melynek merevlemezén megtalálták a dokumentumok mintáit.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei az előkerült okmányokat és a gyártáshoz használt eszközöket lefoglalták, a telep tulajdonosa ellen a kecskeméti rendőrség közokirat-hamisítás gyanúja miatt indított eljárást.

- Független Hírügynökség -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!