Magyarország

2010.09.21. 18:04

Fidesz: az MSZP hagyjon fel a választók megtévesztésével

<p>A Fidesz szerint a szocialisták ismét alaptalanul vádaskodnak. Török Zsolt, az ellenzéki párt szóvivője kedden azt mondta, hogy a kormány vagy nem tud kormányozni, vagy drasztikus megszorításokra készül, ezért nem hozza nyilvánosságra a jövő évi költségvetés számait.</p>

A kormánypárt válaszul felszólította az MSZP tagjait, hogy hagyjanak fel a félremagyarázásokkal, a hangulatkeltéssel és a választók megtévesztésével.

Török Zsolt elmondta azt is: a jelenlegi kormánypárti politikusok szerinte sok esetben arra sem alkalmasak, hogy önkormányzatokat vezessenek. A szóvivő szerint a fideszes vezetésű önkormányzatok a legeladósodottabbak az országban, emellett sorra pattantak ki fideszes önkormányzati politikusok korrupciós botrányai.

A Fidesz szerint a nemzeti ügyek kormánya a gyökeres változtatásokra, a minden magyar ember számára közös értékek képviseletére, a nagy közös célok megvalósítására kapott felhatalmazást a választóktól. A választók akaratát valósítja meg, és nem azt nézi, hogy ki milyen politikai irányítású községben vagy városban él - közölték.
- Független Hírügynökség -

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!