Magyarország

2010.08.05. 07:06

ALSÓÖRSI LÖVÖLDÖZÉS - Homoszexuális dráma állhat a rendőrgyilkosság hátterében?

<p>Szerelemféltés áll a szerda hajnali, alsóörsi rendőrgyilkosság hátterében - értesült az atv.hu az áldozatot és a tettest is jól ismerő, helybeli forrásokra hivatkozva. Információik szerint a főtörzsőrmesterrel egy Bálint keresztnevű férfi végzett, aki történtek után nem sokkal öngyilkos lett.</p>

Az ő holttestét találták meg az egyenruhások még aznap, fekete autója mellett. Az atv.hu úgy tudja, közte és a rendőr között szerelmi kapcsolat volt, ami azonban az utóbbi időben megromlott, végül ez vezetett a gyilkossághoz.

Az áldozatot és a tettest is jól ismerő források azt állítják, szerelemféltés áll az alsóörsi gyilkosság hátterében - számolt be csütörtökön az atv.hu. Mint ismert, szerda hajnalban, éjfél után kezdődött a lövöldözés, amelyben egy rendőr és egy 21 éves fiatalember is életét vesztette, egy másik utas pedig megsérült.



Nagyobb térképre váltás

Az atv.hu a meggyilkolt főtörzsőrmester ismeretségi köréből úgy értesült, hogy a rendőrrel az a Bálint keresztnevű férfi végzett, aki kevéssel a gyilkosság után öngyilkos lett, és akinek holttestét fekete színű autója mellett találták meg a nyomozók a nap folyamán. Több, egymástól független, névtelenséget kérő informátor szerint Bálint Svájcban dolgozott, de a nyarakat Magyarországon töltötte. Szerelmi kapcsolatban állt Gamauf Jánossal, ám viszonyuk az utóbbi időben megromlott. Információk szerint az ebből fakadó szerelemféltés vezethetett a végzetes éjszakáig, amikor Bálint kivégezte Gamauf Jánost, majd röviddel később saját életét is kioltotta.

Az atv.hu értesülései a meggyilkolt főtörzsőrmester jólszituált családból származott, nőtlen volt, és egyedül élt saját lakásában.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!