Magyarország

2010.07.09. 11:10

Parkolóellenőr lábán hajtott át a dühös autós

<p>Pótdíjazás közben megsérült egy parkolóellenőr csütörtökön Budapesten. Egy autós hajtott át a lábfején, miközben szidalmazások közepette elhajtott a helyszínről.</p>

A parkolóellenőrt kórházba vitték és ellátták, egyelőre nem dolgozhat. A rendőrség nyomozást indított.

A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. egyik parkolóellenőre csütörtökön sérült meg a IX. kerület Tűzoltó utcában. Épp egy kocsi pótdíjazását végezte, amikor az autó tulajdonosa észrevette, és kiszaladt a közeli üzletből, majd díj- és pótdíjfizetés nélkül elhajtott a helyszínről.

A szemtanúk elmondása szerint elegendő hely lett volna a biztonságos oldaltávolság megtartására, ennek ellenére a sofőr áthajtott a parkolóellenőr lábfején. A sérültet kórházba szállították és ellátták, de munkát egyelőre nem végezhet. A rendőrség az ügyben vizsgálatot indított - tájékoztatta a Független Hírügynökséget pénteki közleményében Szabó Tamás, A Budapesti Önkormányzati Parkolási (BÖP) Kft kommunikációs vezetője, aki hozzátette: az ilyen típusú napi atrocitások nem egyediek.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!