Magyarország

2010.04.08. 14:01

Gyurcsány-Lendvai-Vona közös lejárató akcióról beszél a Fidesz

<p>Egységbe forrasztotta a kétségbeesés az MSZP-t és a Jobbikot az egyetlen kormányképes erõ, a Fidesz várható választási sikere miatt - reagált Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivõje, Kubatov Gábor szerdán kiszivárgott kijelentései kapcsán.</p>

A politikus megismételte korábbi szavait, miszerint az egyre nagyobb bajban lévõ MSZP és Jobbik kétségbeesett kísérleteket tesz a Fidesz lejáratására, a nem éppen hitelességérõl és szalonképességérõl ismert kuruc.info felhasználásával. Úgy véli: a Gyurcsány-Lendvai-Vona közös lejárató akció során régi hazugságokat vettek újra elõ. A Fidesz az adatvédelmi biztos által engedélyezett módon, a jogszabályok betartásával kezeli minden esetben az adatokat - tette hozzá.

"Meg tudom mondani most a városban, hogy kik azok a komcsik, akik egyébként elmentek szavazni, és nem a Pávát vagy nem a Fideszt támogatták" - mondja Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója egy, a kuruc.info-ra szerdán délután felkerült hangfelvétel szerint. A politikus a pécsi polgármester-választásra utalva tette kijelentéseit. Az nem derül ki, hogy a hangfelvétel pontosan hol és mikor készült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!