Magyarország

2008.12.11. 20:55

Pár napig még megtartotta a luxus Audit a BKV-vezér

<p>Néhány napig az ígértnél tovább használta a felsőkategóriás Audi A6-ost a BKV vezérigazgatója. Bár Kocsis István hétfői keltezésű levelében arról tájékoztatta Demszky Gábor főpolgármestert, hogy megszüntette szolgálati autójának bérletét, sajtóértesülések szerint egy csütörtöki tárgyalásra is ezzel érkezett még a Városházára. A BKV sajtóosztálya csütörtök este közölte: Kocsis István saját autója az elmúlt napokban szervizben volt, ezért saját költségén magánál tartotta a korábbi szolgálati autót.</p>

Múlt hét pénteken derült ki, hogy a BKV egy Audi A6-os luxusautót bérel a vezérigazgatónak, arról azonban nem mondtak semmit, hogy ez pontosan mennyibe kerül a 82 milliárdos hiánnyal küzdő közlekedési vállalatnak.Demszky Gábor főpolgármester ezután írt levelet a vezérigazgatónak, amelyben azt kérte: vizsgálják felül az autóbérlésre vonatkozó döntést.

Kocsis István hétfői válaszlevelében azt írta: mostantól saját kocsiját használja, és lemond a szolgálati járműről. A BKV sajtóosztályának tájékoztatása szerint a vezérigazgató csütörtök este vette át az eddig szervizben lévő autóját, és mostantól valóban azzal közlekedik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!