Kultúra

2017.03.14. 11:36

Interjú: Voksán Virág

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a népszerű lemezlovas/modell Voksán Virág volt, aki többek között londoni élményeiről is mesélt.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a népszerű lemezlovas/modell Voksán Virág volt, aki többek között londoni élményeiről is mesélt.

Béres Szabi: Milyen eddig az éved Virág?

Voksán Virág: Az év eleje egy dj számára talán kicsit nyugodtabban telik, ami nem biztos, hogy baj hiszen az éves hajtás, a nyári fesztiválok és a decemberi bulidömping sokat kivesz az emberből. Próbáltam én is az első két hónapot pihenéssel tölteni, habár januárban a legendás londoni "Ministry Of Sound" clubban léphettem fel Cedric Gervais-el, ami hatalmas megtiszteltetés és élmény is volt egyben. Cedric Gervais egyébként nemrég adta ki David Guetta-val közös "Would I Lie To You c." slágerét, amely világszerte hatalmas sláger, mindazonáltal egy nagyon közvetlen és pozitív csalódás az ember Maga a "Ministry of Sound" pedig fantasztikus, ahol teljesen másfajta zenéket játszottam, mint amit egy itthoni buliban szoktam. Nagy kihívás volt, de élveztem minden percét.

Béres Szabi: Zenei fronton várhatunk újdonságot?

Voksán Virág: Zenei fronton a "Suck My Disco" egyik frontemberével készülünk kiadni egy új muzsikát, amely most úgy néz ki, hogy instrumentális lesz, vagyis nem lesz benne vokál, habár én szerettem volna, igaz így is nagyon erős a dal, ami egy kicsit a Karibi Kalózok zenei momentumára hajaz, de mégsem ugyanaz a kiállás.

Béres Szabi: Tervek?

Voksán Virág: Zenei téren az imént említett dal munkálatai zajlanak továbbra is, emellett pedig járom az országot és igyekszem minden hétvégén kiszolgálni a mindig lelkes közönségemet. Érdekesség, hogy már most nagyon sok román felkérést kaptam, ami számomra is nagyon meglepő, hiszen három éve nem játszottam Romániában, de nagyon várom a találkozást a kint élő magyar és román rajongóimmal.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!