Kultúra

2010.05.05. 13:28

MEN: szerdán startol

<p>Miskolc - A Miskolci Egyetemi Napok (MEN) szerdán veszi kezdetét: 13 helyszínen több mint 50 koncert várja a látogatókat május 8-ig.</p>

A MEN ma Észak-kelet Magyarország egyik legnagyobb ifjúsági rendezvénye a legjelentősebb könnyűzenei produkciókkal, kulturális és hagyományápoló programokkal. A MEN célközönsége a diákhagyományokkal és sportrendezvényekkel ötvözött színes zenei és kulturális programnak köszönhetően jóval heterogénebb, mint egy hagyományos zenei program esetében. Hiszen a MEN már nemcsak egy oktatási intézmény hallgatóinak, hanem a város és a régió fiataljainak is fontos találkozója lett.
Hogy miért is lesz jó ez a fesztivál, és miben különbözik majd a tavalyitól? A szervezők szerint semmiben, mert hogy most is ugyanolyan őrült pörgésre, hihetetlen programokra lehet számítani, mint az előző években. A fesztivál célkitűzései sem változtak, mely szerint a Miskolci Egyetem hallgatóinak, a város és a régió ifjúsága számára kíván többnapos, igényes, szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínálni. Lesznek zseniális koncertek, de nem maradnak el a a hagyományápoló programok sem, mint például a diákrektor-választás, és a sportrendezvények. Már a nyitó napon igazi nagy nevek lépnek színpadra: a Rock! Europe színpadon szerda este 9-től az AB/CD zenekar, majd őket követi fél 11-kor a Magna Cum Laude. A Piros Rockyban pedig éjjel egykor lép fel a Disco Express.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!