Kazincbarcika hírei

2011.02.16. 18:58

Formálódik a Barcika, 21-en a Diósgyőrben

<p>Miskolc-Diósgyőr - Szerdán felkészülési mérkőzést rendeztek a diósgyőri műfüves pályán, ahol két megyebeli NB II-es labdarúgócsapat, a Diósgyőri VTK és a Kazincbarcikai SC játszott egymás ellen.</p>

Orlóczki Tibor, a KBSC trénere érdeklődésünkre elmondta, hogy keretükben jelentős változások történtek az elmúlt két hétben. Távozott a klubtól Nagy Tamás, aki a DVTK-nál van próbajátékon, Kerékgyártó Tamás, aki az Eger FC-nél van próbajátékon, Vadász Viktor, aki a DVTK játékosa lett, Odrobéna Péter, aki Vecsésen van próbajátékon, Simeon Stevica, aki Putnokra igazolt, valamint Poszuk Péter, és Máté Gergő, akik egyaránt Sajókazára igazoltak kölcsönbe.

Az érkezők között van és már le is igazolták Bihari Gyulát (védő, DVTK), Mező Ádám (védő, Tiszaújváros), Lipusz Norbert (középpályás, Kaposvári Rákóczi), Badalik Szabolcs (támadó, Ózdi FC), Kovács Szilárd (támadó, DVTK), Domán Tamás (támadó, Felsőtárkány). Szó van még Kovács Ádám (középpályás, DVTK) esetleges leigazolásáról, de erről csak később döntenek. Hosszú a hiányzók listája is: Kovács Roland sérülése miatt csak a jövő héttől tréningezik, Bányai Péter szalagszakadása miatt nem edz, Kovács R-nek a talpcsontja sérült, Horváth Bence térdműtétre vár, Zimányi Ádámot pedig talpcsontsérülés miatt műteni kell.

A DVTK-ban csupán egy új játékos lépett pályára, a 23 éves brazil védő, Fernando de Souza Nascimento. A diósgyőriek szakvezetője, Benczés Miklós Giák kapus kivételével – aki helyett a 80. percben állt be Jakab – minden játékosnak egy-egy félidőnyi játéklehetőséget adott.

A Diósgyőr a következő felkészülési meccsét szombaton 11 órától a Debrecen tartalék vendégeként játssza, míg a Kazincbarcika ma 16 órától az Eger ellen játszik Mezőkövesden.


Jegyzőkönyv

DVTK – Kazincbarcikai SC 2-2 (2-1)

DVTK: Giák (Jakab) - Vadász (Kovács Zs.), Gal (Nagy T.), Raković (Gohér), Fernandao (Vasas) - Dobos (Faggyas), Abdouraman (Illés), Arze (Dobos), Luque (Szabó P.) - Menougong (Bacsa), Pál Sz. (Granát). Edző: Benczés Miklós.

KBSC: Hamar – Fehér (Bihari), Kovács Á., Mező, Tátrai (Nagy G.) – Müller, Kovács P. (Zimányi) – Kovács Sz., Borbély (Orlóczki K.), Lipusz – Badalik (Domán). Edző: Orlóczki Tibor.

Gólszerzők: Luque, Pál Sz. ill. Mező, Badalik.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!