Ingatlanajánló

2023.03.04. 09:00

Lubickolás a jóban Miskolctapolcán, egy negyed milliárdos házban…

A Miskolctapolcán kínált, impozáns családi fészek ára borsos. De a képek és a részletek láttán jó eséllyel nincs mit csodálkozni. Nézzen szét ön is egy igényes, eladó otthonban a helyi ingatlanok színes kínálatában!

“Eladó Miskolctapolcán 1876 m2 parkosított területen fekvő , 400 m2 alapterületű, exkluzív, igényes kivitelezésű, dupla komfortos, lenyűgöző örök panorámával rendelkező, minden igényt kielégítő családi ház! 

Részletek

Az alsó szinten 32 m2-es dupla garázs, 28 m2-en kazánház, 83 m2-es helyiségben zuhanyzó és toalett,és egy relaxálásra, pihenésre kiváló, 2,8 x 8 m -es, medencét építettek be áramoltatókkal, buzgárokkal, derékmasszázzsal biztosítva a kellemes ellazulást, kikapcsolódást.

A kazánházban Buderus gáz és Buderus faelgázosító kazánok, 1000 literes puffertartállyal a fűtéshez, 300 literes puffertartállyal a meleg víz ellátáshoz, illetve 10 KW Risen 405W monokristályos napelem is felszerelésre került, Huawei inverterrel , ezzel biztosítva a kedvező rezsiköltséget, melyet az ingatlan 15 cm-es külső szigetelése még kedvezőbbé alakítja. A földszinten hatalmas nappali, dolgozó és hálószoba, konyha - étkező, kamra, fürdőszoba külön toalettel, közlekedő, terasz, és szélfogó kapott helyett.

A konyha és étkező bükkfából készült, ahogyan a méretre készített szekrények is a szobákban, melyek a vételár részét képezik! A teraszról pazar panorámában tekinthetünk Miskolctapolca páratlan szépségére, míg a hátsó terasz az örökzöldekkel díszített hátsó kertre enged betekintést! Az emeleten 3 hálószoba, mosókonyha, tároló, külön helyiségben toalett és fürdőszoba. Minden szobában minőségi anyagból készült parketta , míg a többi helyiség mázas kerámia lappal burkolt. Nyílászárók hőszigetelt Borovi fenyőből készültek, ablakai redőnyökkel szereltek, a kellemes hőmérsékletet 5 db hűtő- fűtő klíma teszi teljessé! [...]”

További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!