Ingatlanajánló

2022.04.02. 08:00

Kint vagy bent? Egy családi ház dilemmája Tokajban!

Hiába, ha csodás tájon, egy parkosított udvari filagória és egy tágas ház kényelme között kell választani, a döntés nem olyan egyszerű. Az eladó, 340 nm-es ingatlan tulajdonosának persze lesz ideje itt is, ott is kiélvezni az édes, tokaji életet!

“Tokaj kiemelt lakóövezetében, a Csalogány utca 18 szám alatt, eladó egy 830 m2-es telken elhelyezkedő, egyedi tervezésű, 2005-ben épült, kelet – nyugati tájolású, tégla építésű, 340 m2-es, három szintes, 4 szoba + nagy nappali étkező – konyhás, gardróbos, galériás, két fürdőszobás és teraszos, fedett medencés családi ház, hozza tartozó dupla garázzsal, parkosított udvarral és filagóriával. [...]

 

Alsó szint (112 m2): előtér – közlekedő, mosókonyha, tágas relaxációs helyiség medencével es szaunával, valamint egy 32 m2-es dupla garázs, amiből az átjárás biztosított. A közvetlen kertkapcsolat és a teraszra való kijutás innen is megoldott. 

 

Földszint (150 m2): tágas étkező – konyha kamrával, galériás nappali fából készült csigalépcsővel és közvetlen 60 m2-es teraszkapcsolattal, hálószoba saját 15 m2-es terasszal, fürdőszoba, gardrób, külön WC bidével és kézmosóval. 

 

Tetőtér (78 m2): külön zárható helyiségben lépcsőn keresztül érhető el, ahol 3 egész szoba és egy fürdőszoba került kialakításra káddal és zuhanykabinnal. [...]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!