Vízilabda: OB I

2024.04.28. 16:15

Nulla-hatról visszajöttek, és most már az utolsót is megnyernék

Fotó:

Vízilabda: OB I

Férfi OB I, Alsó-ház, rájátszás, 2. mérkőzés
PannErgy-Miskolci VLC – Újpest VSE 11–6 (1–0, 4–2, 4–4, 2–0)
Miskolc, dr. Kemény Dénes Városi Sportuszoda, 120 néző. V.: Kovács Cs., Sándor P.
MVLC: Moravcsik – Krasznai 4, Tanczer, Nagy N., Dubinák 2, Hegedűs B., Várkonyi 2. Csere: Sipos (kapus), Smitula, Oltean 1, Bikki-Petró, Fenech, Varga B. 2, Hok. Megbízott edző: Popovics Miklós.
ÚVSE: Korom – Korbán 2, Besenyei, Korbács, Bencz 2, Kedves B. 1, Hegedűs Z. Csere: Csiszer (kapus), Herczeg 1, Kardos, Barics, Hegedűs Cs., Budai, Labyk. Edző: Vincze Balázs.
Gól/emberelőnyből: 2/11, ill. 3/9
Gól/büntetőből: 0, ill. 1/1
Popovics Miklós: – Volt egy elképzelésünk már a párharc előtt, hogy kiegyenlítsünk, és kierőszakoljunk egy harmadik mérkőzést. Szerencsére ez sikerült. Budapesten hét gólt kaptunk, most hatot, nagyon fegyelmezetten, és nagy akarással tudtuk ezt a sikert hozni, egy jó kapusteljesítménnyel kiegészülve. De még nincs vége ennek a csatának, igazából most kezdődik. Megteszünk mindent azért, hogy a 9. helyért játszhassunk.
Vincze Balázs: – Gratulálok a Miskolcnak, úgy játszottak egy ilyen mérkőzésen, ahogyan kell. Sajnos, mi nem tudjuk azt a formát hozni, mint az alap-, és a középszakaszban. Talán az az előny, a 6-0, amivel nekiindultunk ennek a párharcnak egy kicsit elkényelmesített minket. Bár ezt a játékosokon ezt nem láttam, inkább a teljesítmény nem lett olyan, az akarat mellett, mint amilyennek kellene lennie egy ilyen egyenes kieséses szakaszban. Van még egy meccsünk, megpróbálunk felkészülni úgy, hogy mehessünk a 9. helyért.
Az egyik fél 7. pontjáig tartó párharc állása: 6-6.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!