Helyi sport

2024.04.07. 20:45

Nagyon jó csapat otthonából hozták el a pontokat

Labdarúgás: NB II, 27. forduló

HR-Rent Kozármisleny – Kolorcity Kazincbarcika SC 0–2 (0–1)
Kozármisleny, 600 néző. V.: Jakab Á. (Baghy, Sinkovicz).
Kozármisleny: Lékai – Beke P., Ikonomou, Füredi, Turi (Koszovscsuk, 81.) – Molnár Á. (Nagy M., 61.), Nagy E. (Vogyicska, 75.), Schuszter, Tóth Z. (Kozics, 46.) – Daru, Horváth P. (Major S., 46.). Vezetőedző: Aczél Zoltán.
KBSC: Tóth B. – Ternován, Heil, Süttő, Kotula – Varga J. – Csatári, Kártik (Szabó B., 65.), Pekár L. (Kurdics, 65.) – Pinte (Ádám F., 88.), Pethő B. (Vincze, 79.). Vezetőedző: Csábi József.

27. perc:  Pethő szerzett labdát, elszaladt a jobb szélen, majd Pekárnak passzolt, akinek lövését a kapujából jó ütemben érkező Lékai védte, de a kipattanó Pethő elé került, aki már nem hibázott és a kapuba lőtt, 0–1.
72. perc: A vendégek gyorsan elvégzetek egy bedobást, Lékai érkezett a kapuból, de Pethő előbb érte el a labdát, és a kapus fölött a kapuba fejelt, 0–2.
Sárga lap: Nagy M. (70.), ill. Kotula (24.), Ternován (64.), Szabó B. (82.).
Jók: senki, ill. Pethő (a mezőny legjobbja), és az egész csapat.

Aczél Zoltán: – Nem foglalkozunk azzal soha, hogy ki hiányzik, ma ez volt a keretünk, amelynek sikerrel kellett volna megvívnia ezt a találkozót. Gratulálok a Barcikának, megérdemelten nyerték meg a meccset. Nem akartak sokat csinálni, csak azt, amit nagyon jól tudnak. Ittlétem óta az egyik leggyengébb első félidőt játszottuk, de a balhét én viszem el, hittem egy kezdő 11-ben, de az nem működött. A második félidőben már volt bennünk tűz, de helyzet nélkül. Ezek vagyunk mi, ugyanazok, akik meccseket nyertünk.
Csábi József: – Kitaláltunk valamit, ami nagyon működött az első félidőben, aztán váltott a hazai csapat egy másik rendszerre. Volt egy öt percünk, amikor ezt nem tudtuk lereagálni, de jól meccseltük le. Nagyon fegyelmezetten, harcosan, taktikusan futballozott a csapat, úgy érzem, megérdemelten nyertünk egy nagyon jó csapat otthonában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!