Helyi sport

2024.04.14. 20:02

,, A pálya egyes területein nem tudtunk elég agresszívan és olyan minőségben focizni, ahogy kellett volna"

Fotó: Luca Victor

Labdarúgás, NB III: Észak-keleti csoport, 24. forduló

Salgótarjáni BTC – Termálfürdő FC Tiszaújváros 2–1 (2–1)
Salgótarján, 200 néző. V.: Török (Juhász, Végh).
SBTC: Szalay – Klajban (Jacsó, 87.), Filkor, Horváth M. (Csáki, 76.), Benkő, Nagy M., Molnár T., Kálmán R., Csifó (Tarlósi M., 87.), Boros (Tarlósi P., 54.), Csuka. Vezetőedző: Sebestyén Szilárd. Tiszaújváros: Hrabina – Ivánka, Kollár (Cseh, 60.), Bussy (Bidzilya, 65., Géringer L., 87.), Vitelki (Valkay, 65.), Farkas M., Papp F., Lőrincz P., Bökönyi, Varjas L., Skripek. Vezetőedző: Vitelki Zoltán. G.: Kálmán (23.), Filkor (11-esből – 45+3.), ill. Skripek (36. – 11-esből). Jók: az egész csapat, ill. senki.
Sebestyén Szilárd: – Hatalmas fegyvertény, hogy zsinórban a harmadik győzelmünket szereztük meg, amely a hazai pálya ellenére is érezhető ellenszélben sikerült. Számunkra égetően fontos volt a három pont.
Vitelki Zoltán: – Egyáltalán nem vettük félvállról a mérkőzést, tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz. A pálya egyes területein nem tudtunk elég agresszívan és olyan minőségben focizni, ahogy kellett volna. Ez leginkább a támadó zónára vonatkozik. Összességében ma megközelítőleg sem volt annyi lehetőségünk, mint az elmúlt mérkőzéseken és szerencsénk sem volt. Van bőven hiányérzetem!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!